URGENTE: 0745 11 66 40

Iasi, str. Ciurchi 81-83, parter Vezi Localizare

Acasa

Programeaza-te

Este usor de facut acum o programare la Siringa, puteti apela la una din cele doua solutii: metoda clasica, apelind un numar de telefon sau adresa de email si metoda online


0745 11 66 40

office@siringa.ro

…sau completeaza direct formularul de la pagina de Programari:

Completeaza Formularul

Alege Serviciul Medical

Cele mai importante departamente medicale, cu serviciile oferite:

Vezi toate serviciile

PALIATIE

11 iulie 2016 = 0 locuri disponibile

Internari, rezervari, informatii la telefon: 0745116640

Viziteaza-ti medicul

Programeaza-te si fa o vizita medicului de care ai nevoie. Este usor, ai la dispozitie un formular pe care il poti completa online.

Poti afla informatii despre programul de la cabinet sau alte informatii legate de afectiunea ta. Nu ezita sa ne contactezi

Mai multe despre noi

Ce spun pacientii despre noi:

Am gasit in primul rand profesionalism in aceasta echipa. Personalul este zambitor si te incurajeaza in fiecare moment. Greu sa mai gasesti in ziua de azi astfel de oameni, din pacate stim sa ii pretuim doar atunci cand deja este cam tarziu. Multa sanatate tuturor!

Gabriela Melinte, Pacient Medic de Familie

Ma rog la Dumnezeu in fiecare zi sa le dea sanatate si putere de munca acestor oameni. Nu am intilnit pina la ei atita daruire in actul medical, iar competent este la ea acasa. Recomand Siringa ca fiind foarte seriosi si foarte priceputi.

Viorica Dobrin, Pacient Ingrijiri Medicale la Domiciliu

Am apelat la Siringa in regim de urgenta cind fetita mea era foarte bolnava. Am gasit oameni extraordinari, saritori si profesionisti. acum, impreuna cu fetit mea, le multumim pentru ca exista!

Elena Strugaru, Pacient Pediatrie

Mi-am mutat toata familia la Siringa, pentru ca sunt seriosi si stiu meserie. in plus, nu mai trebuie sa mai umblu in tot orasul dupa nu stiu cati doctori, ii gasesc pe toti aici. Bravo lor!

Mihai CIOBANU, Pacient Pediatrie si Medicina de FamilieAbonare Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primi noutati, informatii si promotii: